Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

En uygun ihtiyaç kredisi hesaplama konusunda internette yer alan onlarca bilgi mevcuttur. Bu bilgilerden size uygun olanı, size fayda sağlayacak olanı alabilirsiniz. En uygun ihtiyaç kredisi hesaplama konusunda detaylı tüm bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Kredi hesaplama işlemleri için birçok insan genellikle bankaların resmi web sitelerinde yer alan kredi hesaplama araçlarını kullanır. Bu işlem bir hayli yorucu olabilir. Tek tek kredi veren bankaların web sitelerine girip, bu web sitelerindeki kredi hesaplama araçlarında hesaplamalar yaparak kredi geri ödeme miktarı, kredi faiz oranı, kredi dosya masrafı, hayat sigortası tutarı gibi tutarları görüntüler.

Bu işlemi yapmak istiyorsanız. İzleyeceğiniz adımlar ve yöntemler şöyle olmalıdır.

Öncelikle kredi çekmek istediğiniz veya başka bir deyişle kredi kullanmayı düşündüğünüz bankayı belirlemelisiniz. Bankayı belirledikten sonra, kredi kullanmayı düşündüğünüz bankanın resmi internete sitesine girmelisiniz. Direkt banka web site adresini bilmiyorsanız. Bankanın adını google, yandex, bing gibi büyük arama motorlarına yazarak bankanın web sitesine ulaşabilirsiniz. Bankanın web sitesine ulaştıktan sonra bireysel kategorilerinde yer alan kredi türlerinden birisini seçmeniz lazım. Konut kredisi hesaplama, taşıt kredisi hesaplama, ihtiyaç kredisi hesaplama gibi hesap türlerinden birisini seçerek devam etmelisiniz. Bu yazımızın konusu, en uygun ihtiyaç kredisi hesaplama olduğu için ihtiyaç kredisi örnekleri ile devam edeceğiz. İhtiyaç kredisi hesaplama seçeneğine tıklayıp, ne kadar kredi çekmek istediğimizi girmemiz gerekir.

Ne kadar kredi çekmek istediğiniz konusunda önceden beyin fırtınası yapmanızı tavsiye ederiz. Araştırma yapan büyük anket şirketlerinin verilerine göre ülkemizde yıllık kredi kullanan 12 milyona yakın vatandaşımızın yarısı kadarı ne kadar kredi çekmesi gerektiği konusunda bilinçsizce davranıyor. Krediyi ne için kullanacaksınız, krediyi kullandıktan sonra kredi geri ödemesi yaparken başka ödemeleriniz olacak mı, kredi tutarının ne kadarı ile işinizi görebilirsiniz gibi soruları kendi kendinize cevaplayıp sağlam adım atmalısınız.

Kredi miktarınızı belirledikten sonra vade miktarını belirleyip gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bir başka en uygun ihtiyaç kredisi hesaplama yöntemi ise bu iş için özel olarak hazırlanmış web robotlarıdır. Bu web robotları sayesinde bütün bankaların web sitelerine girmeden tek bir yerden kredi hesaplaması yapabilirsiniz.

En uygun ihtiyaç kredisi hesaplama konusunda sorularınız olursa yorum kısmından iletebilirsiniz. En uygun ihtiyaç kredisi hesaplama hususunda sizin burada yazdığımız yöntemlerden başka bildiğiniz yöntemler var ise başka insanların da en uygun ihtiyaç kredisi hesaplama konusunda faydalanması için bizimle paylaşabilirsiniz.

En uygun kredi hesaplama ile ilgili faydalı bir yazı hazırladık. Kredi nasıl hesaplanır, kredi hesaplama aracı, kredi hesaplama yöntemleri gibi soruların cevaplarını verebilmek adına hazırladığımız bu yazı okurlara ziyadesiyle faydalı olacaktır.

En Uygun Kredi Hesaplama

En uygun kredi hesaplama için internette küçük bir araştırma yaparak bu iş için özel olarak geliştirilmiş kredi hesaplama araçlarından faydalanabilirsiniz.

Ülkemizde faaliyet gösteren onlarca banka mevcuttur ve bu bankaların neredeyse tamamı ( bazı istisnai özel bankalar) bireysel veya kurumsal kredi kullanmanız için imkanlar ve seçenekler sunuyor. Kredi çekmeden önce veya kredi kullanmaya karar vermeden önce mutlaka kredi hesaplama araları ile en uygun kredi hesaplama işlemi yapmanızı öneririz. Kredi hesaplaması yapmanız ödeyeceğiniz miktarı, ne kadar dosya masrafı çıkacağını ve her şeyden önemlisi ne kadar miktara ne kadar faiz ödeyeceğinizi apaçık bir şekilde görmenize olanak tanır.

Kredi faizleri, dosya masrafları, hayat sigortası gibi ek miktarlar bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. A bankası %1,42 oranında faiz alırken B bankası %1,25 oranında faiz alabilir. Yani özetle kredi faiz oranları standart değildir. Her bankanın kendi normlarına ve şartlarına göre belirlediği faiz oranları mevcuttur.

Kredi hesaplama aracı olarak kullanabileceğiniz onlarca seçenek vardır. Öncelikle hangi bankadan kredi kullanmak istediğinizi belirleyip o bankanın resmi internet sitesinde yer alan kredi hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

Kredi hesaplama araçlarında vade miktarı, kredi miktarı, kredi türü gibi seçenekleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kredi faiz oranları kredi türüne, kredi vadesine göre değişiklik gösterir. 48 ay vade ile alınan kredinin faizi, 24 ay vade ile alınan kredinin faizinden daha fazla olacaktır. Vade miktarı büyüdükçe faiz oranı artacaktır.

Sadece bankalarda değil özel web siteleri içinde de kredi hesaplama araçları bulunur. Bu hesaplama araçları birden fazla bankanın imkanlarını ve seçeneklerini bünyesinde barındırarak kullanıcıya daha fazla hizmet sunarlar.

Örneğin; 10 bin tl’lik kredi için ilgili seçenekleri girdiğinizde size 10 bin tl kredi veren bankaların faiz oranlarını büyükten küçüğe doğru sıralar. Aralarından en uygun olanı seçmenize imkan tanır.

Kredi çekmeden önce mutlaka en uygun kredi hesaplama araçlarından birini kullanmanızı tavsiye ederiz.