Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Anadolubank 1997 yılında HABAŞ Grup tarafından satın alınmıştır. Daha önce ise banka Özelleştirme İdaresi’ne bağlı bir yapıda bulunuyordu. Yirmi iki yıllık geçmişi bulunan Anadolubank, bankacılık sektöründe yavaş yavaş adından söz ettiriyor. Habaş Grup bünyesinde üç şube ile bankacılık serüvenine yelken açan Anadolubank büyümeye ve kendini geliştirmeye çalışan bir yapıda bulunmaktadır. Anadolubank’ın gelişme göstermesinde ileri bilişim teknolojilerini etkin kullanmanın payının oldukça fazla olduğu biliniyor. Banka planlı, programlı, verimli, karlı ve sürdürebilirlik ilkelerine bağlı kalarak performansını giderek yukarı çıkarmayı başarmıştır. Bankacılık sektörüne ait ürünleri etkili bir şekilde kullanmayı başaran Anadolubank çağdaş bankacılık anlayışına uygun çalışıyor. Ürün yelpazesinin zengin olması ve müşteriyi odak noktaya alan bir anlayış ile hizmet sağlaması Anadolubank’ı diğer bankalardan ayırır. Anadolubank’ı diğer bankalardan ayıran özellikler arasında; çağdaş risk yönetim ilkelerinden taviz vermemesi, rekabetçi bir yapıda bulunması ve yenilikçi uygulamalar ile fark yaratması da yer alır.

Anadolubank İhtiyaç Kredisi

Birçok banka tarafından verilen kredi seçenekleri arasında ihtiyaç kredisi de bulunur. Anadolubank da müşterilerine ihtiyaç kredisi desteği sağlaması ile tanınan bir banka olarak bilinmektedir. Anadolubank’tan kredi almak isteyen kişilerin 18 yaşını doldurmaları, yapılacak olan kredi ödemelerinin zamanında ve tam olarak yapılması, gelirin resmi olarak belgelenmesi ve ipotek verilmesi durumunda eş rızasının yazılı olarak bankaya verilmesi gerekiyor. İhtiyaç kredisi alacak kişilerin Anadolubank’ı tercih etmesi halinde dikkat etmeleri gereken bir durum bunmaktadır. Bu durum ihtiyaç kredisi alacak kişilerin çektikleri kredinin 36 ay vadeye bölünerek kullanılması olarak karşımıza çıkar. İhtiyaç kredisi çekecek kişilerin bu noktaya dikkat etmesi tavsiye edilmektedir.

Anadolubank Taşıt Kredisi

Anadolubank araç markası fark etmeden tüm binek araç alacak kişilere taşıt kredisi desteği sağlıyor. Ayrıca Anadolubank müşterisi olmayan kişilerinde bu kredi desteğinden yararlanma hakları bulunmaktadır. Sıfır alınacak araçlar 48 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Anadolubank’tan taşıt kredisi almak isteyen kişilerin reşit olmaları ve düzenli bir geliri olmaları durumunda bankadan diledikleri gibi kredi alabilirler. Evrakların şubeye tam olarak tesliminin ardından en geç bir gün sonra kredi başvurunuz sonuçlanmış olur. Anadolubank’ın müşterilerinin hizmetine sunduğu rekabetçi faiz oranlarından da taşıt kredisi alırken dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Anadolubank Konut Kredisi

Konut kredisi mesken olarak kullanılmak amacıyla satın alınan konutlara yönelik verilen bir kredi desteğidir. Konut kredi desteğinin 120 ay gibi vade seçeneğine kadar kullanılabilir. Tıpkı taşıt kredisinde olduğu gibi konut kredisinde de reşit olan ve düzenli geliri bulunan kişilerin konut kredisinde yararlanma hakkı bulunmaktadır. Bu kredin çekilebilmesi için ise satın alacağınız evin inşaatının bitmiş olması ve iskân belgesinin bulunmuş olması gerekiyor.

Anadolubank Kredi Kart Özellikleri

Anadolubank ile çalışan kişilere banka tarafından Worldcard kredi kartı verilmektedir. Bu kredi kartı ile Worlpuan toplayabilir, otomatik ödeme talimatı vererek özemelerinizi gerçekleştirebilir, Visa ve Mastercard simgesi bulunan ülkelerde o ülkenin para birimi ile nakit avans çekim hakkı gibi birçok avantajı bulunuyor.

Anadolubank’ın Diğer Hizmetleri

Anadolubank’ın genel yapısına bakıldığında temel bankacılık hizmetlerini sağlamak ile yetinmediği görülüyor. Anadolubank ticari bankacılık, perakende bankacılık ve bireysel bankacılık alanında sağladığı hizmetlerle de müşterilerinin yanında yer alır. Bankanın kendisine öncelikli olarak belirlediği stratejik hedefler arasında Türkiye’nin Kobi Bankası olması noktasında ilerlemek yer almaktadır. Ülke ekonomilerinin temelini oluşturan unsur olarak görülen Kobilere her türlü finansal desteği sağlamak ve Kobi alanında daha etkili bir şekilde hizmet sunabilmek için ticari bankacılık ile ilgili hem organizasyon hem de opersayonel anlayış yapısında oldukça kalıcı değişikliklere gitmiştir.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı