Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Fibabanka, Fiba Group bünyesine Fibabanka Anonim Şirketi olarak 27 Aralık 2010 tarihinde katılmıştır. Türkiye’de çeşitli illerde tam 72 şube ile hizmet vermektedir. Fibabanka tarafından kurumsal, bireysel, ticari, KOBİ, tarım ve özel bankacılık alanlarında hizmet verilmektedir. Fibabanka hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine krediler, yatırımlar ve benzeri hizmetler ile finansal çözümler sunmaktadır.

Fibabanka İhtiyaç Kredileri

Fibabanka ihtiyaç kredileri ile birtakım faaliyetler ve ihtiyaçlar için maddi destek verilmektedir. Bu ihtiyaç kredileri evlilik, sağlık, eğitim ve benzeri ihtiyaçlar için kullanılabilir. Fibabanka tarafından çeşitli ihtiyaç kredileri sunulmaktadır. Fibabanka ile internet, telefon ve şube aracılığı ile çeşitli ihtiyaç kredileri alınmaktadır. Telefon bankacılığı ile 3 ve 36 ay arasında vade süresine sahip olan krediler alınabilir. Bu ihtiyaç kredisi tutarı 1.000 ve 25.000 TL arasında değişmektedir. Onaylanan tutar anında hesaba geçmektedir. Şubeye giderek de 3-36 ay vadeli farklı Fibabanka ihtiyaç kredileri alınabilmektedir. İnternet bankacılığı kullanılarak da Fibabanka ihtiyaç kredileri alınabilir. Anında internetten kredi ile yirmi bin TL’ye kadar kredi başvurusu yapılabilmektedir. Aynı zamanda bu krediler için vade süresi 3 ve 36 ay arasında değişmektedir. Her türlü ihtiyaç için Fibabanka tarafından 48 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredileri verilmektedir.

Fibabanka Taşıt Kredileri

Araba almak isteyenler için Fibabanka taşıt kredileri sunulmaktadır. Bu krediler, araç alımlarında araç bedeline göre göre çeşitli miktarlarda verilmektedir. Fibabanka taşıt kredileri hem yeni olan sıfır kilometre araçlar için hem de 2. el araçlar için alınabilmektedir. Bu kredilerin vade süresi ise minimum 3 ay, maksimum ise 48 ay olmaktadır. 3-48 ay vade seçenekleri ve çeşitli ödeme planları ile Fibabanka tarafından taşıt kredileri verilmektedir. Verilen kredi oranları ise fiyatı elli bin TL’ye kadar olan araçlar için en fazla %70 olmaktadır. Bununla birlikte elli bin TL üzerinde bir fiyata sahip olan araçlar için ise en fazla %50 oranında kredi verilmektedir.

Fibabanka Konut Kredileri

Yeni ev almak isteyenler için Fibabanka tarafından verilen konut kredileri kullanılabilmektedir. Bu krediler ile yeni ev alacak olanlara belirli bir miktar maddi destek sağlanır. Fibabanka konut kredileri en fazla 120 ay vade ile verilmektedir. 120 ay üstünde bir vade süresi bulunmamaktadır. Konut kredisinin faizleri ise kredi bitim tarihine kadar sabittir ve değişmez. Teminat olarak satın alınan konut gösterilmektedir. Ancak yine de Fibabanka tarafından kefil istenme hakkı saklı tutulur. Fibabanka, gerekli görmesi durumunda kefil isteyebilmektedir. Erken ödeme yapıldığı takdirde ise erken ödenen ana para tutarının yüzde ikilik kısmı kadar bir ücret alınmaktadır.

Fibabanka Kredi Kartı Özellikleri

Fibabanka tarafından harcamalar için nakit yerine daha rahat kullanım sağlayan kredi kartları sunulmaktadır. Bu kredi kartları ile harcamalarda puan kazanılmaktadır. Puanlar ile de bedava alışveriş yapılabilir. Fibabanka kredi kartı dünyanın her yerinde geçerli bir karttır. Limit dahilinde nakit avans çekme imkanı vermektedir. Aynı zamanda bu kart ile taksitli alışveriş yapılabilmektedir. Fibabanka kredi kartı için birden fazla kişiye ek kart çıkartılabilmektedir. Fibabanka kredi kartları; taksitlendirme, avans, bonus kazanma ve benzeri özellikleri ile kullanıma sunulmuştur.

 

 

Fibabanka Diğer Hizmetleri

Fibabanka tarafından bireysel ve kurumsal oldukça fazla hizmet verilmektedir. KOBİ’lere ve ticari kurumlara özel kredi ve yatırım imkanları sunulmaktadır. Sigorta ve emeklilik hizmetleri ile de müşterilere finansal çözümler sunulur. Fibabanka ile krediler, kartlar, mevduat hesapları, yatırımlar ve benzeri konularda bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri verilmektedir. İnsanların hemen her türlü ihtiyacında destek veren bir banka olarak iyi bankalar arasında yer almaktadır.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı