Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Şekerbank, “Pancar Kooperatifleri Bankası AŞ.” adı ile 12 Ekim 1953’te tarım sanayisini desteklemek amacı ile kurulmuştur. Banka 1956 yılında Ankara’ taşınmış ve burada Şekerbank adını almıştır. İşletme bankacılığı, kurumsal bankacılık, ticari bankacılık, tarım bankacılığı, KOBİ bankacılığı, bireysel bankacılık alanlarının hepsinde Şekerbank tarafından faaliyet gösterilmektedir. Şekerbank, bu bankacılık alanlarında yaptığı yatırımlar ve sunduğu finansal hizmetler ile müşterilerine ekonomik işlemler konusunda yardımcı olmaktadır. Şekerbank şubelerinin %70’i Anadolu’da bulunmaktadır. Böylece çiftçi, esnaf ve işletmelere özel ekonomik çözümler ile destek verilmektedir.

Şekerbank İhtiyaç Kredileri

Şekerbank ihtiyaç kredileri ile herhangi bir ihtiyacın karşılanması için maddi destek sağlanabilmektedir. Eğitim, tatil, seyahat, sağlık ve benzeri her türlü nedenden dolayı Şekerbank ihtiyaç kredileri kullanılabilmektedir. Çocuk eğitim kredisi, profesyonel mesleklere özel kredi, kamu çalışanlarına özel kredi, arsa kredisi ve benzeri ihtiyaç kredileri ile Şekerbank tarafından her müşteri grubuna ihtiyaçlar dahilinde çeşitli krediler verilmektedir. Çocuk eğitim kredisinde 3-48 ay, arsa kredisinde maksimum 120 ay, diğer ihtiyaç kredisi türlerinde ise 3-36 ay arası vade seçenekleri bulunmaktadır. İhtiyaç kredisinin türüne göre verilen para da değişmektedir. Şekerbank tarafından verilen bu ihtiyaç kredileri ile kişilere özel seçenekler sunulmaktadır.

Şekerbank Taşıt Kredileri

Araç almak isteyenler için Şekerbank tarafından sunulan kredi seçenekleri ile maddi anlamda kolaylık sağlanmaktadır. Şekerbank taşıt kredileri ile istenilen araca sahip olmak mümkündür. Şekerbank taşıt kredileri ile sıfır kilometre yeni bir araç ya da ikinci el bir araç alınabilmektedir. 2 el araçlarda maksimum 15 yaşa kadar olan taşıtlar için kredi verilmektedir. 48 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca teminat olarak sadece satın alınan araç yeterli olmaktadır. Ekstra bir teminat istenmez. Yapılan kredi başvurusunda kefil şartı gerekmez ama Şekerbank tarafından uygun görülmesi halinde kefil talep edilebilmektedir.

Şekerbank Konut Kredileri

Şekerbank tarafından verilen konut kredileri ile daha rahat bir şekilde ev almak mümkündür. Çeşitli konut kredileri sayesinde ev alınabilmektedir. Şekerbank konut kredileri eşit taksit ödemeli, artan taksitli veya esnek ödemeli olarak verilmektedir. 10 yıla kadar vade seçeneği de bulunmaktadır. Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde sekseni kadar konut kredisi kullanılabilmektedir. Şekerbank konut kredilerinde, satın alınan evin ipoteği yeterli olmaktadır. Bunun dışında bir ipoteği gerek duyulmaz. Kefil şartı da bulunmamaktadır. Ancak yine de Şekerbank tarafından kefil talep etme hakkı bulunmaktadır. Şekerbank konut kredileri, çeşitli bütçelere uygun ödeme yolları ve kolay süreçler ile verilmektedir.

Şekerbank Kredi Kartı Özellikleri

Şekerbank kredi kartları ile nakit bulundurmadan alışveriş yapılabilmektedir. Bununla birlikte hem taksitli alışveriş yapılabilir hem de yapılan alışveriş sonradan taksitlendirilebilir. Acil nakit ihtiyaçları için avans özelliği bulunmaktadır. Bununla birlikte nakit avans, taksitli bir şekilde de alınabilmektedir. Şekerbank kredi kartları ile yapılan birtakım işlemler sonucu bonus kazanılmaktadır. Bu bonuslar ile de bedava alışveriş yapma imkanı vardır. Şekerbank tarafından bonus kart, memleketim bonus, memur-sen bonus ve benzeri kredi kartları ile çeşitli işlemleri yapma imkanı verilir.

 

Şekerbank Diğer Hizmetleri

Şekerbank, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok hizmet sunmaktadır. Bu hizmetler kapsamında yatırımlara imkan verilir, çeşitli ihtiyaçlar için farklı kredi imkanları sunulur, vadeli ve vadesiz hesapları kullanma imkanı verilir. Esnaflar, KOBİ ve ticari kurumlar için finansal teklifler sunulur. Tarım destekleyici ekonomik hizmetler verilir. Aynı zamanda mobil şube, internet bankacılığı, ATM bankacılığı, mobil uygulamalar ve telefon bankacılığı ile şubeye gitmeden birçok işlemi yapma özgürlüğü sunduğunu söylemekte yarar var.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı