Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan ve kuruluş tarihi oldukça eskiye dayanan TEB, bankacılık faaliyetlerine 1927 yılında başlamıştır. Bu tarihten itibaren genişlettiği şube sayısı sayesinde ürün ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya özen göstermiş bir bankadır. Hizmet çeşitleri arasında bulunan yatırım, portföy yönetimi, sigorta, leasing gibi finans sektörünün çeşitli alanlarında aracılık faaliyetlerinde bulunmuştur. TEB çalışma prensibi olarak Sermaye Piyasaları Kurulu’nun, Kurumsal Yönetim İlkelerine bağlı kalmayı sürdürmüş ve bu ilkeler doğrultusunda hizmetlerini vermiştir. 1982 yılına kadar yerel bir banka şeklinde faaliyetlerine devam eden TEB, daha sonra Çolakoğlu Grubu tarafından satın alınarak yoluna devam etmiştir. Genel Müdürlüğü İstanbul’a taşınan banka daha sonra Türk Ekonomi Bankası ismi ile anılmaya başlanmıştır. Banka 2000 yılında halka arz edilmiştir ve 2005 yılında yapılan bir antlaşma ile Paris merkezli BNP Paribas, TEB’e ortak olmuştur. Bu tarihten sonra da BNP Paribas’a ait olan Fortis Bank 2011 yılına gelindiğinde TEB bünyesine alınmıştır.

 

TEB İhtiyaç Kredileri

 

Müşterilerine özel çözümleri bulunan TEB, tüm nakit ihtiyaçlarında en iyi olanakları sunan bankalar arasında bulunuyor. Gerekli olan belgeleri hazırlayarak eğitim, sağlık, tatil, eşya alımı ya da tadilat gibi ihtiyaçlarınız için kredi kullanabilirsiniz. Krediniz uygun görüldüğü takdirde en geç 24 saat içerisinde verilmektedir. TEB kredileri piyasanın olumsuz seyreden koşullarından etkilenmez ve kredi vadesi süresince sabit kalır. Bu kredileri uzun vade fırsatları ile değerlendirebilir ve taksitleri de size en uygun şartlarda ödeyebilirsiniz. Nüfus cüzdanı ya da ehliyet, gelir belgesi ya da maaş bordrosu, serbest meslek sahiplerinden istenilen bilanço ve vergi levhası gibi belgeleri getirerek ihtiyaç kredinizi en kısa sürede alabilirsiniz.

 

TEB Taşıt Kredileri

 

TEB kredileri ile dilediğiniz taşıta sahip olma imkanınız var. Banka bu kredileri müşterilerine 48 aya varan vadelerle veriyor ve hayal ettikleri taşıtı almalarına yardımcı oluyor. Uzun vade koşullarında da verilebilen bu krediyi dilerseniz sıfır araç kullanımında tercih edebilir ya da dilerseniz ikinci el araç için de kullanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra krediniz onay almış ise bu krediyi 24 saat içerisinde kullanma imkanınız bulunuyor. Gerekli evrakları eksiksiz hazırlamanız ve gelir durumunuzun da bu krediyi ödeyebilecek durumda olması gerekmektedir.

 

TEB Konut Kredileri

 

Ev satın almak günümüz koşullarında çok da mümkün olmamaktadır. Ancak TEB ev almak isteyen insanlara bu konuda büyük bir destek sunuyor ve çeşitli konut kredisi avantajları ile onların yanında olmaya özen gösteriyor.  Uzun vadede ve düşük taksitler ile kendi evinize sahip olabilir ve yıllarca kira derdi çekmekten kurtulabilirsiniz. Kredi türleri arasında farklı alternatifler bulunuyor. Bunlardan biri her şey dahil konut kredisidir. Kredi kullanımı sırasında ortaya çıkan tüm masraflar konut kredisi içerisinde değerlendirilir. Al kirala konut kredisi alınan evin kiraya verilmesi ve bu kira ile evin kredi taksitlerinin ödenmesi sağlanıyor. Bunlara ek olarak farklı koşullar altında verilen konut kredileri de bulunmaktadır.

 

TEB Kredi Kart Özellikleri

 

Birden fazla kredi kartı seçeneği bulunan TEB’in en çok kullanılan kredi kartlarından birisi TEB Bonus Card’dır. Bu kart bonus özelliklerine sahip olan ve kullanıcısına özel olanaklar sunan bir karttır. Bu kartın dışında TEB She Card 200 TL üzerindeki giyim ve kozmetik harcamalarında 3 taksit olanağı sunar. Sade Kart yıllık aidat sıkıntısı olmayan bir kattır. CEPTETEB Kredi Kartı kişiye özel avantajlar sunan kartlardan biridir. Bunun dışında bir de TEB Özel World Elite Card bulunmaktadır.

 

 

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı