Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

İş Bankası Cumhuriyet Dönemi’nde kurulan ilk banka olma özelliğine sahiptir. Türkiye’nin en büyük özel sermayeye sahip bankası olan İş Bankası, Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle 26 Ağustos 1924 yılında kurulmuştur. İlk genel başkan Celal Bayar tarafından kurulan İş Bankası gelirleri Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’na aktarılmıştır. Atatürk’ün ölümünden sonra vasiyeti üzerine hisseleri Cumhuriyet Halk Partisi’ne devredilmiştir. Bugün İş bankası hisselerinin %31,79’u halka açık olup, çoğunluk hissesi ise Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sandık Vakfı’na aktarılmaktadır. Türkiye’de ilk kez ATM kullanımını ve bankamatik sözcüğünün Türkçeye katılmasını sağlayan bankadır. Geçmişten günümüze yeniliklerin adresi olan İş Bankası sunduğu hizmetler ile ülkemizin en iyi bankalarından biridir.

İş Bankası İhtiyaç Kredileri

İş Bankası gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz ve tüm ihtiyaçlarınız için en uygun koşullar ile ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. İhtiyaç kredinizi isterseniz 36 aya kadar aylık belirli taksitler ile ödeme seçeneği isterseniz size özel esnek ödeme koşulları ile ödeme fırsatı sunar. İhtiyaç kredisi başvurunuzu şubelerden, ATM’den, internet sitesinde, İşcep uygulaması ile cep telefonunuzdan, internet şubemizden, sms yolu ile veya telefon şubelerinden yapabilirsiniz. İhtiyaç krediniz için hangi yoldan başvuru yaparsanız yapın kısa süre içinde cevap verilir. İş bankası ihtiyaç kredisi için nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi, gelir durumunu gösteren belge ve başvuru formu ile başvuru yapabilirsiniz.

İş Bankası Taşıt Kredileri

İş Bankası, 0 kilometre veya ikinci el taşıt alımlarınızda avantajlı fırsatlar ile taşıt kredisi imkânı sunuyor. Taşıt kredilerinde kefil istenmemekle birlikte taşıt rehin güvencesi ile kredi sağlanır. Taşıt alımlarında 100bin TL’ye kadar olan fiyatın %70’i 100 binden fazla olanlarda %50 oranında miktarı kredi olarak verilir. İş Bankası taşıt kredilerinde hızlı kredi imkânlarından faydalanarak kısa süre içerisinde kredinizi kullanabilirsiniz. Taşıt kredisi için başvuru formu, nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi ve aslı, gelir durumunuzu gösteren belge, 0 araçlar için proforma fatura, ikinci el araçlarda satışı yapan kişiye ait motorlu araç tescil ve trafik belgesi istenir.

İş Bankası Konut Kredileri

İş Bankası’ndan konut kredisi almak oldukça hızlı ve kolay bir şekilde mümkündür. Konut kredisi için başvurunuzu internet veya telefon aracılığı ile yaparak hemen süreci başlatabilirsiniz. Alacağınız evin değerine uygun olarak kullanmak istediğiniz kredinin aylık vade tutarını hemen hesaplayabilirsiniz. İlk başvuru sonrası hemen aylık geliriniz, kredi notunuz ve ev kredi tutarınız dikkate alınarak bir değerlendirme yapılır. Ön değerlendirme sonunda satın alacağınız evin tapusunu İş Bankası’na göndererek ekspertiz sürecini başlatabilirsiniz. Banka sonucu size e- posta yolu ile ulaştıracaktır. Ekspertiz sonucuna göre kredi sürecinin başlatılması için gerekli işlemler ve evraklar için İş Bankası görevlileri sizinle irtibata geçer. İpotek işlemi için Tapu İdaresi’nden randevu alınır. Tapuda banka yetkilimiz ile buluştuğunuzda ödeme planınızı imzaladığınızda hiç banka şubesine gelmeden krediniz hesabınıza geçirilir.

 

İş Bankası Kredi Kart Özellikleri

İş Bankası hayatı Maximum yaşamak isteyenler için sunduğu Maximum kart çeşitleri ile alışverişlerinizi keyifli hale getirecek fırsatlar sunuyor. Yurt dışı harcamaları için Maximum Premier Kart, Maximum Gold Kart, Maximum Platinum Kart, Maximum aidatsız kart, İş’te Üniversiteli Kart, Maximum Tema Kart ile hizmet veriyor. Alışverişlerde MaxiPuan kazandıran ve alışverişlerinizi taksitlendirerek ödeme kolaylığı sunan kartlardır. Bunlarla birlikte bankanın daima farklı uygulamaları ve hizmetleri sunulmaya devam edilmektedir. Özellikle de öğrenciler için birbirinden farklı fırsatların sunulduğu bilinmektedir. Banka ile iletişime geçerek bu süreçleri daha yakından takip edebilirsiniz.

 

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı