Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

1991 yılında Türk bankacılık dünyasında yerini alan alternatif bank, 2013 yılında The Commercial Bank’tan %75 hisse satın alarak diğer bankalar üzerinde büyük bir yetkiye sahip olmuştur. Son yıllarda giderek büyüyen ve potansiyel olarak Katar’da ki ilk özel banka unvanını kazanarak ülkemizi onurlandırmış bir bankadır. 2019 yılının sonundan itibaren bulunduğu bölgede hem öncü, hem aktif, hem de saygın bir finans sağlayıcı olarak devam eden Alternatif Bank, The Commercial Bank’tan aldığı her ürün ve destek ile dikkat çekmektedir.

Alternatif bank kısa vadede istihdam sağlayan pek çok projenin finansal desteğini sağlayan bankalar arasındadır. Kurumsal, ticari ve bireysel bankacılık alanında günümüz koşullarında 47 şube ve neredeyse bine yakın uzman destek personeliyle Türk ekonomisine katkıda bulunulmuştur. Banka müşteriden aldığı destek ile büyümeye çalışarak reel ekonomi de çözüm önerileriyle adından sıkça söz ettirmiştir

Alternatif Bank İhtiyaç Kredileri

İhtiyaç kredisi bilindiği gibi zor günlerde ihtiyacımızı karşılamak için bankadan talep edilen nakit paradır. Beyaz eşya,  giyim, tatil, çocukların okul masrafı gibi her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir kredi türü olarak değerlendirilebilir. Alternatif bank her türlü kredi ihtiyacınızı karşılamak için yanınızdadır. Acil paraya ihtiyacınız var, her türlü harcama giderinizi buradan karşılamak istiyorsanız Alternatif Bank ihtiyaç kredisi almak için kimlik, adres bilgileri ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yapabilirsiniz.

Alternatif Bank Taşıt Kredileri

Herkesi araba sahibi yapmak için profesyonel anlamda hizmet veren banka özellikle son çıkan yasada değişen oranları da hesaba katmayı başarmıştır. Sıfır veya 2. El arabalar üzerinde talep ettiğiniz takdirde uyguladığı kredi ile araç alımında yanınızda olmaya çalışmaktadır. Bunun için kimlik, adrese dayalı kayıt belgesi, gelir belgesi ve sıfır araçlar için proforma belgesinin kredi kullandığınız zaman elinizde hazır bulundurulması gerekmektedir. Alternatif Bank’ı tercih ederek uygun ödeme koşullu kredi imkânıyla istediğiniz renk ve model bir araba sahibi olabilir. Ayrıca Alternatif Bank Taşıt Kredileri konusunda uygun faiz olanakları da bulunmaktadır.

Alternatif Bank Konut Kredileri

Alternatif bank son dönemlerde yüksek faizler ve kısa vadelerle satın alınmak zorunda kalınan evlerinizin ödemelerinde sürekli aksaklık yaşayabileceğinizi düşünerek vadeyi uzun tutup, uygun ödeme koşulları ile bir ev sahibi olmanızı sağlamıştır. Kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorsanız Alternatif Bank’ın size en yakın şubesine uğrayarak daha detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Yine Alternatif Bank’ı tercih ederek kullandığınız kredinizi nüfus cüzdanı, adres bilgileri, gelir belgesi ve teminata verilecek gayrimenkulün tapusu ile yeni evinize giriş yapabilirsiniz.

Alternatif Bank Kredi Kart Özellikleri

Alternatif kart, alternatif bank bonus, alternatif bank bonus platinium kart, taksitli nakit avans, diners club card çeşitleri ile kart güvenliği ile tanımlanan kartlarınızı bankadan isteyebilir, birbirinden farklı taksit seçenekleri, bonus kampanyaları, elektrik ve doğalgaz da taksitli satış imkanı yaratabilirsiniz. Alternatif Bank’ı tercih ederek bonus ailesinin size sunduğu ayrıcalıklı dünyayı ve sunulan hizmetleri her yerde görebilir; en zengin fırsatları istediğiniz yerde yakalayabilirsiniz.

Alternatif Bank Diğer Hizmetler

Alternatif bank, mevduat ve yatırım ürünleri, dijital bankacılık, krediler, sözleşme formları, faiz oranları, sigorta ve emeklilik, ödemeler ve hizmetlerdir. Engelsiz bankacılık kategorisiyle ihtiyacınız olan her detaya değinilmiştir. Özellikle mevduat ve yatırım alanlarında değer gören mutlu para hesabıyla kolay bir şekilde paranızın değerlendirmesini sağlayan firma, banka hesabınızda para olmasa bile fatura ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu kapsamda yatırım tercihleri arasında bulunan b tipi likit fon, O/N,  yer alan mevduat, vadesiz döviz aktif uygulamalarından birini tercih ederek sizlerde bankanın diğer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Eğer yatırım yapmak isterseniz pek çok bölgede bulunan bankayı tercih edebilirsiniz.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı