Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

ING Bank 1993 yılında kurulmuştur. Şu anda 40 üzerinde ülkede hizmet vermektedir ve merkezi Hollanda’dadır. 2007 yılında Oyak Bank’ın hisselerinin tamamı ING Group tarafından alınmak üzere anlaşma yapılmış ve aynı yıl içerisinde satış tamamlanmıştır. Daha sonra 2008’in temmuz ayında ING Bank Türkiye hizmet vermeye başlamıştır. O günden beri ING Bank tarafından hem bireysel hem de kurumsal müşterilere bankacılık alanında birçok şekilde hizmet verilmektedir. ING Bank şu anda içinde Türkiye’nin de bulunduğu 40’dan fazla ülkede dünya standartlarında finansal işlemler gerçekleştirilmektedir. ING Bank yeni nesil bankacılık hareketleri ve teknolojiyle gelişen dijital bankacılık ile kurumsal ve bireysel müşterileri için finans işlerini gerçekleştirmektedir.

ING Bank İhtiyaç Kredileri

ING Bank tarafından müşterilerine ihtiyaç kredileri verilmektedir. Verilen bu krediler; eğitim, sağlık, özel hayat ve benzeri alanlarda kullanılması için sunulmaktadır. ING Bank ihtiyaç kredisi ile anında nakit ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanır. Bu kredilerin vadesi 3 ve 36 ay arasında değişmektedir. ING Bank ihtiyaç kredilerinde alınan dosya masrafı, çekilecek olan kredi tutarına göre belirlenmektedir. ING Bank müşterileri; internet bankacılığı, mobil bankacılık ve şubeleri kullanarak ihtiyaç kredilerine başvuru yapabilmektedir. ING Bank müşterisi olmayanlar ise başvurularını ilettikten sonra onay alırlar ise gerekli belgeleri hazırlayarak ING ihtiyaç kredilerini alabilmektedir.

ING Bank Taşıt Kredileri

ING Bank, araç alacak olanlar için taşıt kredileri sunmaktadır. Bu taşıt kredileri ile araç alırken ihtiyaç duyulan maddi destek sağlanır. Taşıt kredileri kişiye özel ödeme planları ile alınabilmektedir. Bu krediler alınırken ING Bank aracılığı ile araç kaskosu da yapılabilmektedir. Araç markasına göre de özel taşıt kredisi kampanyaları olabilmektedir. ING Bank taşıt kredisi, 0 km araçlar ve 8 yaşa kadar olan araçlar için verilmektedir. Bu kredilerin vade aralığı ise 3 ve 48 ay arasında değişmektedir. Alınan taşıt kredileri 3 aydan 48 aya kadar vadeler ile geri ödenebilmektedir. ING Bank taşıt kredisinde ferdi kaza ve hayat sigortası zorunluluğu yoktur. Aynı zamanda herhangi bir teminat gösterilecek ise bu sadece satın alınan araç olabilmektedir.

ING Bank Konut Kredileri

Yeni bir konut alımı yapılacağı zaman ING Bank konut kredileri kullanılabilmektedir. Bu krediler ile çeşitli ödeme yolları sunulur ve konut alımlarında destek sağlanır. Eşit taksitli konut kredileri ile sabit ödemeler yapılabilmektedir. Kişiye özel hazırlanan ödeme planı ile de eşit anapara ödemeli konut kredisi alınabilmektedir. ING konut kredileri kapsamında, ara ödemeleri kredi seçenekleri de sunulmaktadır. Bu çeşitli ödeme yöntemlerine göre farklı konut kredileri çekilebilmektedir. ING Bank, uzun vadeli konut kredileri ile yeni ev alacaklara destek olmaktadır.

ING Bank Kredi Kartı Özellikleri

ING Bank tarafından kullanıma sunulan kredi kartları ile birçok farklı ekonomik işlem için kullanım yapılabilir. Kredi kartları ile taksitli bir şekilde alışveriş yapılabilmektedir. Bununla birlikte ihtiyaç duyulduğu takdirde nakit avans çekme imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda çekilen nakit avans, taksitlendirilebilir. Taksitli avans tutarı, en fazla kartın üst limitine kadar verilebilmektedir. Yapılan harcamalardan sonra taksit erteleme ve taksit ekleme gibi işlemler de yapılabilmektedir. ING Bank kredi kartları ile taksitli EFT/Havale de yapılır.

 

 

ING Bank Diğer Hizmetleri

ING Bank ile çeşitli yatırımlar ve birçok finansal işlem yapılabilmektedir. Aynı zamanda döviz transferi ve kiralık kasa tutma işlemleri de yapılabilmektedir. Findeks risk raporu da hazırlanabilmektedir. Engelliler için de özel hizmetler sunulur. Ödemlerde kullanım için çek karnesi hizmeti de verilmektedir. ING Bank finansal işlemler için pek çok konuda hizmete sahiptir.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı