Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Sınai Kalkınma Bankası, 1950 yılında kurulmuştur. Kuruluşu; T.C. Merkez Bankası, Dünya Bankası ve birtakım ticari bankalardan alınan destekler ile sağlanmıştır. Bu banka, Türkiye’nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankasıdır. İstanbul’da kurulmuştur. Sınai Kalkınma Bankası tarafından kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Bu bankanın en büyük amacı ülkenin gelişmesidir. Gayrimenkul ve sürdürülebilirlik alanında Sınai Kalkınma Bankası tarafından müşterilere çeşitli çözümler sunulur. Banka tarafından kurumsal krediler ve proje finansmanları ile yatırımlara destek olunmaktadır. Yatırım bankası ve kurumsal banka olarak çeşitli krediler, finansal işlemler ile birçok projeye katkı sağlanmaktadır.  Bankanın hisselerinin %50.72’si Türkiye İş Bankası Grubu’na aittir. Genel olarak bu banka tarafından yatırımlara, projelere ve tasarlanan işlere destek verilir ve Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunulur.

Sınai Kalkınma Bankası İhtiyaç Kredileri

Sınai Kalkınma Bankası, bireysel bankacılık alanında herhangi bir hizmet vermemektedir. Yani bu bankadan bireysel anlamda herhangi bir ihtiyaç kredisi verilmez. Bankanın hizmetleri genellikle kurumları, şirketleri ve yatırım yapacak olan kuruluşları kapsar. Sınai Kalkınma Bankası kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı alanında hizmet vermektedir. Bu bankadan ihtiyaç kredileri ancak projeler için alınabilmektedir. Türkiye’nin gelişmesine ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak amacı ile kurulan banka, sunmuş olduğu pek çok destek ile projelerin gerçekleşmesini sağlamaktadır. Eğitim, Sağlık, Enerji ve benzeri alanlarda ortaya çıkan ihtiyaçların giderilebilmesi için Sınai Kalkınma Bankası tarafından çeşitli finansal çözümler sunulmaktadır. Bu finansal çözümler ile çeşitli ihtiyaçlar giderilir ve yatırım harcamalarına da destek olunur.

Sınai Kalkınma Bankası Taşıt Kredileri

Bankaların çoğu tarafından bireysel müşterilere taşıt kredisi adı altında birtakım krediler verilir ve bu krediler ile araç alımı yapılır. Ancak Sınai Kalkınma Bankası bireysel bankacılık alanında hizmet veren bir banka değildir. Bu banka yatırım bankacılığı ve kurumsal bankacılık alanlarında hizmetler vermektedir. Sınai Kalkınma Bankası’nın finansal anlamda verdiği krediler ile birçok farklı sektöre yatırım yapılabilir. Bu sektörlerde kullanılmak üzere ekipmanlar ve araçlar alınabilir. Taşıt kredisi olarak herhangi bir kredi seçeneği bulunmasa da projeler ve yatırımlar için gerekli olması halinde, sunulan finansal kredi ile araç ve ekipmanlar alınabilmektedir. Bunun haricinde Sınai Kalkınma Bankası tarafından taşıt kredisi olarak verilen herhangi bir finansal kredi bulunmamaktadır. Kişisel ihtiyaçlar için gereken krediler, bireysel bankacılık alanında da faaliyet gösteren bankalardan alınır. Sınai Kalkınma Bankası, kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı alanına özel finansal çözümler sunmaktadır.

Sınai Kalkınma Bankası Konut Kredileri

Konut kredileri, bankalar tarafından müşterilerinin ev sahibi olmaları için verilen uzun vadeli kredilerdir. Sınai Kalkınma Bankası’nın hiçbir konut kredisi bulunmaz. Bu banka sadece yatırımları ve kurumsal faaliyetleri desteklemektedir. Bu banka tarafından sadece eğitim, sağlık ve benzeri alanlarda ihtiyaç duyulan binaların yapımı ve geliştirilmesi adına gerçekleştirilen çalışmalara destek verilebilir.

Sınai Kalkınma Bankası Kredi Kartları

Sınai Kalkınma Bankası, bireysel bankacılık alanında verilmekte olan hizmetleri vermez. Bu nedenle de herhangi bir kredi kartı bulunmaz. Sınai Kalkınma Bankası tarafından kullanıma sunulan ve alışverişlerde kullanılan, avans veren herhangi bir kredi kartı yoktur.

Sınai Kalkınma Bankası Diğer Hizmetleri

Sınai Kalkınma Bankası’nın yatırım bankacılığı ve kurumsal bankacılık finansal hizmetleri dışında danışmanlık hizmeti de bulunmaktadır. Banka, ekonomik araştırmaları ile etkili finansal çözümler sunmaktadır. Türkiye’nin sürdürülebilir gelişiminin devam edebilmesi için Sınai Kalkınma Bankası hizmetleri ile destek verilmektedir. Kurumsal projeler ve yatırımlara sağlanmak finansal çözümler daha pek çok fazlası bu banka tarafından sunulmaktadır.

danışmanlık kapsamında çeşitli hizmetler verilmektedir.

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı