Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Güncel Taksit Ertelemeli Kredi Veren Bankalar Listesi


İhtiyaç kredileri, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına kullanılan ve uygun faiz oranları ile desteklenen krediler olarak dikkat çekiyor. Özellikle ödeme erteleme seçeneğinin olduğu krediler, tüketiciler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Standart ihtiyaç kredileri en geç 1 ay içerisinde başlarken ertelemeli kredilerin ödemesine belirli bir süre sonra başlanabiliyor. 2019 yılı güncel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, bu açıdan en çok rağbet gören krediler olarak bilinmekte.

Bu yazımızda sizlere 2019 ödemeli ihtiyaç kredilerinden ve bu hizmeti sunan bankalardan söz edeceğiz. Böylece kredinizi 2018 yılında kullanırken ödemelerinizi 2019’ de yapma şansına sahip olacaksınız. İşte karşınızda 2019 ödemeli ihtiyaç kredileri.

ING Bank Ertelemeli ihtiyaç kredisi

2019 ödemeli ihtiyaç kredileri denince akla ilk olarak 3 ay ertelemeli İNG Bank ihtiyaç kredisi geliyor. Uzun süredir bu hizmeti sunmakta olan İNG Bank, ertelemeli ihtiyaç kredileri konusunda son derece deneyimli bir banka. Vade sayısı 3 ile 48 ay arasında değişen 2019 ödemeli İNG Bank ihtiyaç kredisi, 31 Ekim 2019 tarihine kadar geçerliliğini koruyacak. İNG Bank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinden yararlanmak için acele etmenizi tavsiye ederiz.

İNG Bank 2019 ödemeli ihtiyaç kredisi, %0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla büyük ilgi görüyor. Kredi puanınıza özel kredi faiz oranına sahip olacağınız bu kredide yüksek kredi notunuzun avantajlarını fazlasıyla göreceğinizden emin olabilirsiniz. Yalnızca %0.5 dosya tahsis ücreti ve hayat sigortası ücreti ödeyeceğiniz bu krediden en iyi koşullarda yararlanmak için size en yakın İNG Bank şubesine uğrayabilir, biran önce başvuruda bulunabilirsiniz. Nüfus cüzdanınız ve gelirinizi gösteren belge ile kolayca başvuru yapabilirsiniz.

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

2019 yılında ödemeli ihtiyaç kredisi için tercih edebileceğiniz bankalardan biri olan Akbank, uygun faiz oranlarıyla sizlere de destek oluyor. 2019 yılında ihtiyaçlarınızı karşılamak, 2019 yılında ise ödemelerinize başlamak istiyorsanız Akbank’ı tercih ederek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. %1.19’dan başlayan Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranları, ihtiyaçlarınızı en uygun şekilde karşılamanıza olanak sunacak. Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, 48 aya kadar artan vadeleriyle ödeme kolaylığı yaşamanızı sağlıyor.

Akbank ertelemeli kredi başvurusu için Akbank şubelerine uğrayabileceğiniz gibi Akbank Direkt, Akbank Telefon Bankacılığı ve Akbank Mobil uygulamasından da başvuruda bulunabilirsiniz. Maaşını Akbank’tan alanlar, kredilerini daha rahat şekilde kullanabilme şansına sahiptirler. Gelir belgesi, ikametgâh belgesi ve SGK hizmet dökümü gibi belgeleri çıkartmak zorunda olmayan Akbank maaş müşterileri, yalnızca kimlikleriyle başvuruda bulunabilmektedirler.

TEB’ den 3 ay ertelemeli kredi

2019 ödemeli ihtiyaç kredisi veren bankalardan bir diğeri de TEB’ dir. TEB’ den kullanacağınız ihtiyaç kredinizin ödemesine 2019 yılında başlayabilir, böylece ekonomik ödeme planınızı 2019’a göre ayarlayabilirsiniz. %1.32 faiz oranıyla sunulan TEB 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, esnaf kredilerinde de geçerli. 48 aya kadar artan vade seçenekleri ile beraber kredinizi 3 ay erteleyebilir, böylece ödemelerinizi ekonomik açıdan rahatladığınız dönemlerde yapmaya başlayabilirsiniz. TEB 3 ay ertelemeli kredi başvurusu için CEPTETEB, TEB internet şubesi ya da TEB şubelerini kullanabilirsiniz.

TEB 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinde dosya tahsis ücreti de yoktur. Masraflarınızı kısan, ihtiyaçlarınızı karşılarken size destek olan Türk Ekonomi Bankası, bu alanda en iyi hizmeti sunan bankalardan biridir. 3 ay ertelemeli kredi araştırması yaparken TEB ihtiyaç kredilerine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Finansbank 2019 ödemeli ihtiyaç kredileri

2019 ödemeli ihtiyaç kredisi almak isteyenlerin en sık başvurduğu bankalardan bir diğeri de Finansbank’ tır. Bu alanda sıklıkla tercih edilen Finansbank, ihtiyaçları anında karşılarken ödemeleri 3 aya kadar erteleme hakkı sunuyor. 3 ay ertelemeli Finansbank ihtiyaç kredileri ile tüm ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilir, ödemelerinizi yapmaya 2019 yılında başlayabilirsiniz.

Finansbank 2019 ödemeli ihtiyaç kredisi başvurusu için TC kimlik numaranızı 5030’a göndermeniz yeterli olacaktır. Eğer Finansbank müşterisiyseniz Finansbank internet bankacılığı aracılığıyla da 3 ay ertelemeli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu için kullanabileceğiniz bir diğer nokta ise şubelerdir. Finansbank şubelerinden birine giderek 3 ay ertelemeli kredi başvurusu yapmak istediğinizi belirtin ve kredinizi anında kullanmaya başlayın.

2019 ödemeli Finansbank ihtiyaç kredisi 12 ay üzerinden kullandırılmaktadır. Maksimum kredi tutarı ise 3.000 TL’dir. Daha yüksek kredi tutarları için Finansbank şubelerine uğramanız gerekmektedir.

Vakıfbank’ tan 3 ay ertelemeli KOBİ kredisi

Vakıfbank, KOBİ müşterilere özel sunduğu ertelemeli kredi hizmetiyle esnafın takdirini topluyor. Her zaman esnafa destek olan bankalardan biri olan Vakıfbank, 2019 ödemeli ihtiyaç kredilerinde de esnafı düşünmekten geri kalmıyor.

Vakıfbank 3 ay ertelemeli KOBİ kredisi için 48 aya kadar değişen vade imkânlarından yararlanabilir, ödeme planınızı kendi belirlediğiniz tarihlere göre oluşturabilirsiniz. Üstelik 100.000 TL’ye kadar artan kredi tutarları ile tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

3 ayda 1 eşit taksitli, standart eşit taksitli ve 4 ay ödemesiz şeklinde belirlenen kredi planları, her bütçeye uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Bu planlar çerçevesinde 3 ay ertelemeli Vakıfbank kredilerinden yararlanabilir, ödemelerinizi 2019 yılından itibaren yapmaya başlayabilirsiniz. Vakıfbank BusinessCard kullanıcıları, 3 ay ertelemeli KOBİ kredisinden yararlanmaları durumunda 100 TL hediye kazanıyor. Yapılacak 5.000 TL’lik harcamalarda geçerli olan 100 TL’lik bu indirim, yüksek tutarlı alışverişlerinizde fazlasıyla işinize yarayacak. Vakıfbank 3 ay ertelemeli kredi başvurusu için size en yakın Vakıfbank şubesine uğrayabilir, kredi başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.