Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Anında Onaylanan 10 bin TL İhtiyaç Kredisi


Ziraat Bankası, yaz aylarının yaklaştığı şu dönemlerde artan masraflarınıza destek olabilmek için 48 aya varan vade seçenekleri ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarınıza çözüm sunuyor!

Ziraat Bankası, yaz döneminde tüketicilerin ihtiyaçlarının artması doğrultusunda rahat bir nefes olacak anında 10.000 TL ihtiyaç kredisi ile tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Uygun kredi faiz oranı ile tüketicilere cazip bir kredi kampanyası sunuyor.

Sağlık masrafları, eğitim ve tatil masrafları gibi birçok ihtiyacınız için en uygun kredi kampanyası Ziraat Bankasında. Tüm masraflarınız içni temin edebileceğiniz ihtiyaç kredisini sunarak ihtiyaçlarınızı uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Özellikle yaz dönemi ile birlikte bir çok aileye yeni bireylerin katılması ile birlikte masraflar artıyor, ihtiyaçlar artıyor. Doğum kredisi olarakta kullanılabilecek anında 10.000 TL ihtiyaç kredisi Ziraat Bankasında.

48 aya varan vade seçenekleri ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı. Esnek ödeme planı oluşturabileceğiniz Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç kredisi kampanyasından 48 aya kadar vade imkanı gibi, ara ödeme tarihleri belirleyerekte yararlanabiliyorsunuz. Kredi vadesi süresince hayat sigortası yaptıran tüketiciler, size en yakın Ziraat Bankası şubesinden, ATM lerden, internet sitesinden veya SMS ile de başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası 10 bin TL İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası’ndan talep edeceğiniz 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneğini tercih ettiğinizde aylık yüzde 1,19 oranında faiz uygulaması eşliğinde 495,08 Türk Lirası tutarındaki eşit taksitler ile ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Ya da 48 ay vade seçeneğini tercih ederek aylık taksit tutarınızı 289,25 Türk Lirası’na kadar düşürebilirsiniz.