Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

TEB Her Şey Dahil Konut Kredisi


Tüketici olarak standart bir sabit geliriniz var ise ve ev alma hayali kuruyorsanız TEB ile bu hayalinize bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Özellikle yeni bir hayat kuran çiftlerin kendilerine ait bir ev alma hayali için birçok banka destek sağlıyor. Hayatı boyunca kira ödeme yükünden kurtulmak adına Konut Kredisi çekerek kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. Ev fiyatlarının yüksek ve dengesiz olması sebebi ile bankalar birçok konut kredisi kampanyası gerçekleştiriyor. TEB herşey dahil konut kredisi de bunlardan biri.

Herşey Dahil Konut Kredisinin Özellikleri Nedir?

Bankalar kullandırdıkları kredilerin faiz gelirlerini tek seferde tahsil etmemektedirler. Kredi kullanımı sırasında ve sonrasında olan masrafların tamamını tahsil ederler. Bu masraflar; dosya mastafı, ekspertiz ücreti, ipotek masrafı, konut sigortası, ferdi kaza sigortası ve zorunlu deprem sigortası masraflarıdır. Bu masrafları tüketiciler tek seferde bankaya ödemekte güçlük çekebilirler diye TEB herşey dahil konut kredisinde bu masraflar aylık taksit tutarı içerisine yansıtılarak tüketicilere sunuluyor. Yani çekmiş olduğunuz kredi tutarının içerisinde taksit taksit ödemiş olursunuz.

TEB Herşey dahil konut kredisi başvurunuzu Teb şubelerinden yapabilirsiniz. Ayrıca İnternet üzerinden hemen başvur bölümündeki formu doldurup ön başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Telefon bankacılığıda size bu konuda yardımcı oluyor. 0850 200 0666 numaralı telefondan istediğiniz kredi türü hakkında bilgi alabilir ve başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

Konut kredileri için hazırlamanız gereken başvuru evrakları var. Klasik olarak bu belgeler her kredi türü için geçerli olan belgeler. Nüfus cüzdanı, ikametgah adresi, fatura, tapu fotokopileri ve gelir belgesi. Kefil durumu ise her banka için değişiklilk göstermektedir. Bu belgeleri hazırlayıp Konut kredisi için başvurabilirsiniz.