Hazır Fırsat Kampanyaları

İhtiyacınıza Göre Vadeli Kredi Seçenekleri

15.000 TL 6 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 15.683 TL Toplam Ödeme
  • % 0.99 Faiz Oranı
  • 2.614 TL Aylık Ödeme

20.000 TL 12 Ay İhtiyaç Kredisi

  • 26.967 TL Toplam Ödeme
  • % 3.79 Faiz Oranı
  • 2.247 TL Aylık Ödeme

Osmanlı Devleti’nden günümüze ulaşan tek banka olma özelliğini taşıyan Ziraat Bankası 1863 yılında Ahmet Şefik Mithat Paşa tarafından kurulmuştur. 1923 yılında savaş zayiatı ile tarım ve sanayide büyük sıkıntılar yaşayan ve yeniden kurulmaya çalışan ülkede büyük görevler yapmıştır. Ülkenin yeni yapılanmasında destek sağlamıştır. Ziraat Bankası geçmişten günümüze Türkiye’nin bankacılık sektörünün şekillenmesinde ve gelişiminde sağladığı katkılar ile çalışmalarına devam ediyor. ATM’ler, ,internet şubeleri, telefon ve mobil bankacılığı gibi daha pek çok yenilik ile hizmet veriyor. Dünyanın birçok ülkesinde yer alan hizmet noktaları ile en geniş uluslararası bankacılık ağına sahip olan Türk bankasıdır. Geniş ürün ve hizmet ağı ile çok uzun yıllardır hizmet veren Ziraat Bankası, ödeme sistemleri, kredi, mevduat ve yatırım alanlarında müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Ürün ve hizmetlerini en uygun vade ve fiyat seçenekleri ile kullanıma sunuyor. Dönemsel olarak hazırladığı promosyon ve kampanyalar ile müşterilerine avantajlar sunar.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredileri

Ziraat Bankası tüm bireysel ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. Dilediğiniz ödeme seçeneklerini belirleyebileceğiniz esnek yapısı ve 36 aya kadar varan vade süresi ile bireysel kredi sunar. Şahsi veya maddi teminat vermenize gerek kalmadan ihtiyaç kredisi kullanabiliyorsunuz. Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılır. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için şubelerden, internet bankacılığından, Ziraat mobil uygulamasından, ATM’lerden veya çağrı merkezinden başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Taşıt Kredileri

Ziraat Bankası sahip olmak istediğiniz taşıt için kredi imkânı sunuyor. Taşıt kredisini 0 araçlar veya en fazla 5 yaşında olan ikinci el taşıtlar için kullanabilirsiniz. Taşıt kredilerinde 48 aya kadar vade fırsatı sunarak kolay ödeme seçenekleri oluşturuyor. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi şartıyla minibüs, kamyonet, pick-up gibi hafif ticari araçların alımı için de taşıt kredisi kullanılabilir. Taşıt kredilerinde araç rehni teminat olarak alınıyor. Kredi süresinde hayat sigortası ve kasko yapılıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredileri

Ziraat bankası satın almak istediğiniz evi tam zamanında alabilmeniz için avantajlı konut kredileri sunuyor. Ekspertiz değerinin en fazla %80’ine kadar olanını 120 aya varan vadeler ile kredi olarak kullanabilme imkânı veriyor. Krediye konu olan ev üzerine ipotek tesis edilerek teminat elde edilir. Ek teminat yalnızca belli hallerde istenir. Kredi süresi boyunca hayat, konut ve deprem sigortaları banka tarafından yapılır. Başvuru ve yapılması gereken işlemler oldukça kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirilir.

Ziraat Bankası Kredi Kart Özellikleri

Ziraat bankası kredi kartları kullanım amacına uygun olarak çeşitli özelliklerde kartlar olarak sunulur. Bankkart Combo, Bankkart Combo Gold, Bankkart Combo Platinum, Bankkart, Kampüs kart, Bankkart Genç gibi kullanıma uygun kredi kartı seçenekleri sunar. Ziraat Bankası kredi kartı konusunda uyguladığı yenilikçi kart tipi ile büyük kolaylık sağlıyor. Bankkart Combo kredi kartı aynı zamanda banka kartı olarak kullanılabiliyor. Kartın bir yüzünde kredi kartı numaraları diğer yüzünde banka kartı numaraları yer alıyor. Kart kullanımında banka kartımı kredi kartı mı kullanacağınızı seçerek aynı kart ile her iki işlemi yapabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası Diğer Hizmetleri

Ziraat bankası telefon bankacılığı konusunda başlattığı yeni bir uygulama ile zaman kaybetmeden, tuşlama ve telesekreter ile uğraşmadan işlerinizi kolayca çözme fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası sistemine kayıtlı numaranız ile aradığınızda direk size ait menüler açılıyor ve işleminiz hızlı bir şekilde halloluyor. Telefonla bankacılık sistemi ile birçok bankacılık işleminizi kolayca yapabilirsiniz.

 

Kredi Bulunamadı

Kredi Kartı Bulunamadı